Ara
Close this search box.

Yemekhane Kontrol Sistemi Neden Önemli?

Yemekhane kontrol sistemi her ne kadar basit bir sistem gibi görünse de, kalabalık fabrikalarda içinden çıkılmaz bir duruma gelebiliyor.

Yemekhane kontrol sisteminde asıl amaç; personelin yediği yemek sayısını düzenlemek; yemekhane girişlerini hak ediş usulüne göre kontrol etmek, herkesin eşit ve adaletli bir şekilde yemekhane kontrol sisteminden yararlanmasını sağlamak ve aynı zamanda israfın önüne geçmektir.

Yemekhane kontrol sistemleri genellikle, turnike, kart veya parmak izi okuyucular ve yemekhane kontrol yazılımından oluşmaktadır.

Yemekhane kontrol yazılımında;

· Personele, departman ya da bir bölüme, ister öğün hak edişi, ister fiyatlandırma, istenirse de kontör adedi girilebilir.

· Kişilere yemek yeme için zaman aralıkları tanımlanarak sadece o zaman aralıklarında yemek yemeleri sağlanabilir.

· Yemekhane kontrol yazılımında, kişilere tanınan öğün hakları doğrultusunda; kişi yüzünü, parmağını ya da kartını okutarak giriş yapar, izni olmayan kişiye turnike geçiş izni vermez; bu şekilde hakkı olmadan fazla yemek alımının önün geçilmiş olur ve yemek sayısı doğru bir şekilde hesaplanır.

Yemekhane Kontrol Yazılımı ile Alınabilecek Raporlar

· Ayrıntı Rapor (Kişinin saat kaçta, nerede yemek yenildiği)

· Özet Rapor ( Kişi bazında yemek adedi)

· Öğün Raporu ( Yemek yiyenleri ayrıntılı şeklide verir)

· Yemek Almayanlar

· Fazla Yemek Alanlar

· Yemekhane Raporu

Sizden yemekhanenizi düzene sokmak, yemekhanenizde ki karışıklığı engellemek, öğünlerde yemek yiyen kişi sayısını tam olarak öğrenerek, yemek israfını en aza indirmek isterseniz deneyimli arkadaşlarımızla bağlantıya geçebilirsiniz.

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.