Ara
Close this search box.

Corona Virüse Karşı Alınabilecek Önlemler

Corona virüsü geldi ve bir anda hayatımızın merkezine oturdu.

Hepimiz bir şekilde kendimizi ve çevremizi virüsten korumaya çalışıyoruz.

Mümkün olduğunca az insanla temas etmek, ellerimizi düzenli yıkamak ve dezenfektan kullanmak, mümkünse çok kalabalık ortamlarda bulunmamak alınabilecek önlemlerden ilk akla gelenler…

Bir çoğumuz günümüzün büyük kısmını iş yerlerimizde geçirmekteyiz ve bir çoğumuzun işyerlerin de personel devam kontrol sistemleri kullanılmakta..

Personel devam kontrol sistemlerinin bileşenleri arasında; proximity yada mifare kart okuyucular, parmak izi okuyucular, yüz tanıma okuyucuları ve personel devam kontrol yazılımı bulunmaktadır.

Bu dönemde birebir teması minimum indirmek adına; parmak izi ve yüz tanıma cihazlarının üzerlerin de bulunan kart okuma opsiyonunu kullanmak akıllıca olacaktır.

En azından bu dönemde virüsün yayılmasını önlemek açısından ve hijyen kurallarına dikkat edebilmek için parmak izi okuyucu cihazlarınızı proximity kartlarla veya proximity anahtarlıklarla kullanıp, hem cihaza direk temasta bulunmamış olursunuz, hem de pdks uygulamasından vazgeçmemiş, pdks verilerinizi yine düzenli bir biçimde toplamaya devam etmiş olursunuz.

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.