Ara
Close this search box.

Gediz Elektrik Kapı Tipi Metal Dedektörü Kurulumu

Kapı tipi metal dedektörler, genellikle x-ray cihazlarıyla birlikte kullanılan ve içinden geçen kişinin üzerinde herhangi bir metal nesne olup olmadığının taramasını yapan önemli güvenlik önlemlerinden birisidir.

Günümüzde giriş çıkışların yoğun, güvenlik ihtiyacının yüksek olduğu çoğu alanda kullanımı zorunlu hale gelmiştir. Havalimanları, iş merkezleri, sosyal etkinlik alanları, emniyet müdürlükleri gibi özel veya kamu tüm kuruluşlar için güvenlik denildiğinde ilk akla gelen ürünlerdendir. Bu gibi yerlerde geçişler yoğun olduğu için kontrol altına alınması gerekmektedir. Bu nedenle güvenlik ihtiyacının önem derecesine göre hangi kapı dedektörünün kullanılacağına karar verilmelidir.

Polimek Elektronik, bu güvenlik ihtiyacına Smartguard markalı metal kapı dedektörleri ile çözüm bulmaktadır.

Tüm Türkiye’de ki başarılı çalışmalarımız ve olumlu referanslarımız sayesinde; İzmir Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, SGK Şubeleri, İzmir Emniyet Müdürlüğü , Manisa Büyükşehir Belediyesi, Bergama Kaymakamlığı, Manisa Emniyet Müdürlüğü gibi kuruluşlardan sonra Gediz Elektrik AŞ’ de tüm lokasyonlarında kapı tipi metal dedektör güvenlik çözümlerinde Polimek Elektronik’i tercih etti.

Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ, Bereket Enerji Grubu’nun bir parçası ve Aydem’in bir kuruluşu olarak, İzmir ve Manisa illerinde 3 milyon müşterisinde sürekli ve kaliteli elektrik hizmeti sunmak amacıyla 2013 yılında kurulmuş bir firmadır.

Polimek Elektronik olarak biz konusunda uzman ekibimizle, ürünümüzü sorunsuz ve kolayca kullanabilmeleri için satış öncesi kadar satış sonrası da desteğimizi sürdüreceğiz.

Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve müşteri ihtiyacını belirlemedeki başarımız ile emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.