Ara
Close this search box.

PDKS Nedir, PDKS Sisteminin Bileşenleri Nelerdir?

Personel Devam Kontrol Sistemleri (PDKS), işletmelerde personelin giriş-çıkış saatlerinin kaydedilmesi ve raporlanması için kullanılan bir sistemdir. PDKS cihazları ve yazılımıyla entegre olan bu sistem, personel verilerini kayıt altına alır ve insan kaynakları departmanı tarafından maaş ve fazla mesai takibi için kullanılır.

PDKS sistemi, PDKS cihazları ve yazılımından oluşur. Polimek Elektronik olarak, PDKS cihazlarının kurulumunu yapar ve detaylı eğitim vererek sistemi kullanıma hazır hale getirir. Parmak izi okuyucuları, yüz tanıma okuyucuları, kart okuyucuları ve turnikeler gibi çeşitli PDKS cihazları seçenekleri bulunmaktadır.

PDKS Programı, PDKS cihazlarından alınan verileri işler ve personelin giriş-çıkış bilgilerini raporlar. Polimek PDKS Programı ile çeşitli raporlar oluşturulabilir ve bu raporlar sms veya e-mail yoluyla ilgili kişilere iletilir. Bu raporlar arasında giriş-çıkış raporu, detaylı puantaj raporu, gelmeyenler raporu, izin raporu ve fazla mesai raporu gibi çeşitli seçenekler bulunmaktadır.

Eğer personelin verimliliğini artırmak ve çalışma saatlerini etkili bir şekilde yönetmek istiyorsanız, Polimek PDKS programı ile ihtiyacınız olan raporları kolayca hazırlayabilirsiniz. Müşteri talepleri doğrultusunda geliştirilen ve 25 yıllık deneyimle şekillenen bu programı, firmanıza özel olarak özelleştirebiliriz. Detaylı bilgi almak ve demo programını incelemek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.