Ara
Close this search box.

Bekçi ve Devriye Tur Kontrol Sistemi Nedir ?

Bekçiniz değil, siz rahat uyuyun sloganıyla ortaya çıkan devriye tur kontrol sistemleri, güvenlik açısından önemli olarak belirlenmiş noktaların, belirli zaman diliminde denetlenip denetlenmediğini kontrol altına alan teknolojik ama basit bir sistemdir.

Kontrol edilmesi istenen noktalara, akıllı kalem ile dokunulduğunda hangi bekçinin, hangi tarih ve saatte nereyi kontrol ettiğini bilebiliriz.

Bu sistemin üretimi ülkemizde 1995 yılında ilk olarak Polimek Elektronik tarafından gerçekleştirilmiştir. Ürün dış mekan kullanımına uygun olup, IP 65 standartlarını yerine getirmektedir.

Devriye tur kontrol sisteminde, güvenlik görevlisi tura çıkmadan önce kalemi anahtarlığına okutarak önce kendini sisteme tanıtır.

Bekçi akıllı kaleme kendini tanıttıktan sonra, kalem ile güvenlik noktalarına dokunarak ışıklı ve titreşimli bir uyarı alır. Bu uyarı, güvenlik noktasının dahil olduğu bölgenin kontrolünün sağlandığını gösterir.
Devriye tur kontrol sistemlerin de, veriler kalem içerisinde saklanır ve bir usb kablo yardımıyla istenilen zamanda bilgisayara aktarımı yapılır; kontrol edilen noktanın gerçekten kontrol edilip edilmediğini, kontrol edildi ise kimin hangi bölgeyi kontrol ettiğini görebilmenizi sağlar.
Kontrol edilen noktaların verilerinin düzenli olarak bilgisayara aktarılması durumunda, istenilen tarihin verilerine ulaşmak mümkündür.
Eğer siz de bekçiniz görevini gerçekten yapıyor mu yapmıyor mu diye düşünüyorsanız, tek yapmanız gereken şey bu basit sistemden edinmek ve keyfinize bakmak..

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.