Ara
Close this search box.

PDKS’de en uygun maliyetli çözüm hangisidir?

Satın alma personelleri tüm alımlarda olduğu gibi, personel devam kontrol sistemlerini seçerken de uygun maliyetli olmasına özen göstermektedir.

Polimek olarak firmamız bünyesinde hem KOBİ olarak tabir edebileceğimiz küçük çaplı firmalar için; hem de orta ve büyük ölçekli firmalar için personel devam kontrol yazılımları (pdks ) yazılımı ve sistemleri mevcuttur.

Aslında bunları birbirinden ayıran en önemli özellik bir kısmının özelleştirilip, firmalardan gelen taleplere göre uyarlanabilmesi ve firmalara özel raporlamalar yapabilmesidir.

Uygun maliyetli personel devam kontrol yazılımımız 25 yılın bilgi birikimi ile oluşmuş; tek kullanıcılı standart yazılımdır.

Uygun maliyetli olan standart personel devam kontrol yazılımımızın ortaya çıkmasındaki ana unsur küçük işletmelerin çalışan iş gücü kaybından kaynaklanan sorunlarının ortadan kaldırılmasının istenmesidir.

Polimek pdks yazılımı ile şirket çalışanlarının giriş- çıkış saatlerinin kontrol altına alınması ve bu kayıtların kullanıcının talebi doğrultusunda günlük ve aylık raporlanması sağlanmış olmaktadır.

Standart pdks yazılımımız da çalışma takvimi uygulanarak hafta tatili değişken personellerin çalışma takviminde değişiklikler yapılabilmektedir.

İstenilen özellik ve türde izin tanımlamaları oluşturularak personelin devamsızlık nedenleri de belirtilebilmektedir.

Okuyuculardan alınan giriş- çıkış kayıtları bilgisayara aktarılarak puantaj ve bordro raporlarının alınması sağlanmaktadır.

Tüm personel devam kontrol yazılımlarımız; kart okuyucu, parmak izi okuyucu ve yüz tanıma okuyucuları ile kullanılmaktadır.

Bu sistemlerin her ne kadar maliyetleri birbirine çok uzak olmasa da aralarında en uygun fiyatlı olan kartlı okuyuculardır.

Firmalar maliyetleri minimuma indirmek isterken kart okuyucu seçiminde bulunuyorlar fakat göz ardı ettikleri şey cihaz ile birlikte kullanılan kartların maliyetleridir.

Kart maliyetleri de eklendiğinde kart okuyucu cihazlarımız ile parmak izi cihazlarımız arasında neredeyse yok denilebilecek bir fiyat farkı ortaya çıkmaktadır.

Personel devam kontrol sistemi seçerken dikkat edilmesi gereken şey; sizi doğru şekilde yönlendirebilecek bilgili bir uzmandır; bu şekilde hem firmanıza uygun hem en uygun maliyetli sistemi rahatlıkla seçebilirsiniz.

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.