Ara
Close this search box.

Dünyaya Açılan Güvenlik ve Kontrol Sistemleri Üreticisi

Polimek Elektronik, uluslararası bir marka olup, her seviyedeki firmalara personel devam kontrol ve access kontrol ürünleri sunmaktadır.

Şirketler için özel yazılımlar geliştiren Polimek ürünleri arasında; turnikeler, bekçi tur kontrol sistemleri, el ve metal dedektörleri, x-ray çanta ve bagaj arama cihazları, parmak izi, yüz tanıma ve kartlı geçiş sistemleri ve araç geçiş kontrol sistemleri bulunmaktadır.

Başta üretim-endüstri, perakende, giyim, kamu, konaklama, sağlık, lojistik, otomotiv , eğitim, gibi pek çok sektöre hizmet vermektedir.

1995 yılında İzmir Türkiye’de kurulan Polimek, kısa zamanda ülke dışına çıkarak, kontrol ve güvenlik sistemleri hizmetlerini Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ’daki çözüm ortakları kanalı ile müşterilerine sunmuştur.

Avrupa ve Orta Doğu’daki en tanınmış sistem entegratörleriyle ortak çalışan Polimek, müşterilerine yerel destek sağlamak için küresel bir kanal ağına sahiptir.

Mısır, Ürdün, Filistin, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, İran, Hindistan, Arnavutluk, Makedonya, Bosna Hersek, Sırbistan, Romanya ve Hırvatistan gibi birçok ülkeye ihracat yapan Polimek, kontrol ve güvenlik sistemi ihtiyaçlarınızda size her daim yardımcı olmak için buradadır..

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.