Ara
Close this search box.

Bekçi Tur Kontrol Kaleminden Çok Daha Fazlası..

Devriye tur kontrol sistemleri ya da bekçi tur kontrol sistemleri olarak adlandırdığımız sistemler güvenliği sağlamanın en basit yoludur.

Veri toplayıcı bir kalem, güvenlik noktaları ve kontrol yazılımdan oluşan bekçi kontrol sistemlerinin bir çok farklı kullanım alanı bulunmaktadır.

Bekçi tur kontrol sistemi olarak adlandırdığımız bu sistemleri; dışarıda servise çıkan tüm ekipler rahatlıkla kullanabilir.

Örneğin; asansör bakımı için dolaşan ekipler, ya da belediyelerin çiçek ekimi veya yol yapım çalışmalarında görev alan firmalar bekçi sistemlerini vardiya başlangıçlarında ve bitişlerinde kullanmakatadır.

Resmi Gazetenin 18 Haziran 2020 tarihli sayısında yayınlanan Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanuna göre çarşı ve mahalle bekçileri;

* Görev saatleri içinde görevlendirildikleri bölgede devriye hizmeti yürütmek,

* Görev saatleri içerisinde vâkıf oldukları şüpheli durum veya kişileri bağlı bulundukları genel kolluk birimlerine bildirmek ve gerekli önlemleri almak vb. durumlar vardır.

Çarşı ve mahalle bekçilerinin kontrol ve takibi içinde bekçi kontrol sistemleri rahatlıkla ve güvenle kullanılabilir.

Güvenliği ve kontrolü sağlamanın en kolay yolu olan bekçi tur kontrol sistemleri hakkında detaylı bilgi almak için 0232 328 16 45 numaralı telefondan bizi arayabilir yada pazarlama@polimek.com.tr ye mail atabilirsiniz..

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.