Ara
Close this search box.

Yeni Normalde Firmanızda Almanız Gereken Önlemler

11 Mart’ta ülkemize giren yeni tip Korona virus (Covid-19) bir yere gitmedi, hala burada; fakat gerek sosyal, gerekse ekonomik olarak çalışmaya devam etmek ve üretmek durumundayız..

Kimimiz bunu hala evlerinden yapıyor olsa da; 1 Haziran itibari ile bir çoğumuz işyerlerimize geri dönüş yaptık.

Bu yeni normalleşme sürecin de hem kendimiz, hem de çevremizdekilerin sağlığı için işyerlerimiz de almamız gereken önlemlerden kısaca bahsetmek istedik.

Öncelikle iş yerlerimizde oturma düzeni kesinlikle sosyal mesafe kuralına göre gözden geçirilmeli ve 2 kişi arasında minimum 2 metre mesafe bırakılmalıdır.

Aynı ortamda çalışan birden fazla kişi var ise; maske takmak alabileceğimiz en etkili önlemdir, ayrıca havaların ısınmaya başlaması ile çalıştırılacak klimalara ek bir tedbir de pencerelerin az miktarda da olsa açık bırakılması ve içeride hava sirkülasyonunun yaratılmasıdır.

Ayrıca artık tüm kapalı mekanlara girerken ateş ölçme zorunluluğu getirilmiştir. Bu da bizi ya temassız ateş ölçerlere yada bu ürünlerin biraz daha teknolojik olan temassız versiyonlarını kullanmaya itmiştir.

Bu daha teknolojik olan versiyonlar arasında; temassız ateş ölçen yüz tanıma cihazları , ve yine aynı şekilde ateş ölçen kapı dedektörleri ve ateş ölçer kolonlar yer almaktadır.

Kapı dedektöründen geçen kişinin ateşi var ise kapı dedektörü oldukça yüksek sesli bir uyarı verir, bu şekilde kapalı alana ateşi yüksek kişinin girişi engellenmiş olur.

Ateş ölçer tüm ürün grupları ile ilgili detaylı bilgi almak için bize aşağıdaki telefonlardan ya da e-posta yolu ile ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı günlerde buluşmak üzere..

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.