Ara
Close this search box.

Devriye Tur Kontrol Sistemi Nasıl Çalışır?

devriye-tur-kontrol-sistem-nasil-calisir

Devriye tur kontrol kontrol sistemleri nasıl çalışır onu açıklamadan önce, devriye tur kontrol sistemleri nedir, ne işe yarar kısaca ondan bahsedelim.

Devriye tur kontrol sistemleri diye adlandırdığımız sistem, devriyeye çıkan bekçilerin vb. işlerini düzgün yapıp yapılmadığının kontrolünü sağlayan bilgisayar tabanlı basit bir sistemdir.

Bekçi tur kontrol sistemi bir paket olarak satılmaktadır.

Setin içerisinde bekçilerin devriye çıkarken kullandıkları bekçi kalemi, kontrol edilmesi istenen yerlere monte edilen güvenlik noktaları, aynı anda devriye çıkan personele verilen bekçi anahtarlıkları ve bekçi tur kontrol yazılımı bulunmaktadır.

Bekçi tur kontrol yazılımının hem masa üstü hem de web tabanlı versiyonu bulunmaktadır.

Devriye tur kontrol sistemi vasıtası ile denetlenmek istenen bekçinin hangi saat aralığında, kontrol edilmesi gereken noktaları kaç kez kontrol ettiği bilgisi alınmaktadır.

Bekçi tur kontrol sistemi setinin içerisinde 6 güvenlik noktası, 3 bekçi anahtarlığı, 1 bekçi kontrol kalemi, aktarım kablosu ve bekçi kontrol yazılımı bulunmaktadır, güvenlik noktalarının ve anahtarlıkların sayıları istenildiği kadar arttırılabilir.

Kurulum işleminde öncelikle bekçi anahtarlıkları, daha sonra güvenlik noktaları, en son bekçi kalemi programa tanıtılır, en son raporlama alınır.

Polimek Türkiye’nin ilk bekçi tur kontrol sistemi üretici firmasıdır.

Polimek markalı Akıllı Kalem bekçi tur kontrol sistemi 27 yıldır on binlerce sanayi kuruluşunda kullanılmaktadır.

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.