Ara
Close this search box.

Personel Takip Yazılımı Nedir?PDKS Ne İşe Yarar?

Personel takip yazılımları, işletmelerin çalışanlarının izlenmesi, yönetilmesi ve verimliliklerinin arttırılması amacıyla kullanılan yazılım çözümleridir. Personel devam kontrol yazılımı birçok özelliği ile işletmelerin iş gücü yönetimi süreçlerine yardımcı olmaktadır.

PDKS YAZILIMI İLE NELER YAPABİLİRSİNİZ?

Çalışan Bilgileri: Personel takip sistemi yazılımları, çalışanların temel bilgilerini (Ad, Soyad,İletişim bilgileri,Departmanı, Sicil Numarası, Pozisyon vb.) kayıt altında tutar. Personel bilgilerinin güvende olması önemlidir, güvenlik önlemleri alarak hassas verilerin korunmasını sağlar.

İzin ve Devamsızlık Yönetimi: Çalışanlar tarafından kullanılan izinlerin kaydedilmesi ve taleplerinin onaylanması için bir platform sunar. İzin türleri (hafta tatili, yıllık izin takibi vs) izin kotası, kullanılan izinler gibi bilgileri yönetme olanağı sağlar. Devamsızlık, rapor, hastalık durumlarını kayıt altına alır.

Raporlar ve Analizler: PDKS yazılımı çalışanların devamsızlık verilerini raporlar halinde sunar. Bu raporlar, işletmelerin işgücü analizi yapmalarına yardımcı olur ve performans değerlendirmesi için kullanılabilir.

Performans Değerlendirmesi: Performans yönetimi süreçlerini destekler ve çalışanların performansını izler.Verileri analiz ederek işgücü planlaması yapmayı kolaylaştırır.

Çalışma Saatleri Takibi: Çalışanların günlük, haftalık ve aylık çalışma saatleri takip edilir ve fazla mesai hesaplamaları yapılır.

Maaş ve Bordro İşlemleri: Bordro hesaplama, maaş ödeme işlemlerini kolaylaştırır.Finans ve insan kaynakları departmanının iş yükünü hafifletir.

Özelleştirilebilirlik: Firmaların ihtiyaçlarına göre personel takip programını özelleştirebilirler. Özel raporlar oluşturma, özgün izin politikaları belirleme gibi seçenekler sunulabilir.

POLİMEK PDKS YAZILIMI

Polimek olarak yaklaşık 30 yıldır PDKS sisteminde kazanmış olduğumuz tecrübe ve deneyim ile yazılımlarımız her ölçekteki firmaya hitap etmektedir.

Geliştirdiğimiz personel devam kontrol yazılımımızı 29 yıllık tecrübemiz ile web ortamına taşıdık.

PDKS yazılımlarımızın masa üstü ve web tabanlı versiyonları bulunmaktadır.

Web tabanlı yazılımımız ile nerede olursanız olun internet tarayıcı olan herhangi bir yerden personellerinizin takibini sağlayabilirsiniz. Web tabanlı olması, kullanıcıların herhangi bir cihaz üzerinden erişebilmesini ve güncel verilere kolayca ulaşmalarını sağlar. Bu, özellikle uzaktan çalışma veya mobil ekipler için önemlidir.

Tüm biyometrik cihazlarla çalışabilen Polimek PDKS yazılımı, mobil uygulama çözümleri hakkında detaylı bilgi ve fiyatları için bize ulaşın.

 

 

 

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.