Ara
Close this search box.

Bekçi Kontrol Sistemi ile Firma Güvenliğini Arttır

Günümüzde işletmelerin güvenlik ihtiyaçları sürekli bir evrim geçiriyor. Bu yazıda, firmanızın güvenliğini artırmak için kullanabileceğiniz etkili bekçi kontrol sistemlerinin özelliklerinden bahsedeceğiz.

Bekçilerin veya yeni ismi ile güvenlik görevlilerinin işlerini doğru bir şekilde yapıp yapmadıkları, gece uyuyup uyumadıkları kontrol etmek için kullanılan sistemlerin tümü devriye tur kontrol sistemleri olarak adlandırılır.

Bekçi kontrol sistemi seti içerisinde bu konuda ihtiyacınız olabilecek tüm ekipmanlar mevcuttur.

Kontrol edilmesi istenen yerlere monte edilen güvenlik noktaları, bekçi anahtarlıkları, bekçi kalemi ve yazılımı ile beraber size bir paket olarak sunulur.

Bekçi kontrol sistemleri touch memory ve proximity teknolojisini de kullanabilir.

İki teknolojinin de artıları farklıdır.

Touch memory teknolojisinde güvenlik görevlisi, elindeki ”Akıllı Kalem’i ” güvenlik noktasına okutarak bildirimi sağlar, proximity teknolosinde ise kalemi güvenlik noktasına 3 cm.den okutması yeterlidir.

1995 yılından beri Polimek tarafından üretilen Akıllı Kalem bekçi tur kontrol sistemi darbelere karşı ultra dayanıklıdır ve yağmur suyu, su birikintisine düşme gibi durumlardan etkilenmez.

 

Kişiye Özel Tanıma:  Her bekçiye atanmış olan touch memory anahtarlıkları, kişinin kimlik doğrulamasını sağlar ve güvenliği artırır. Böylece hangi bekçinin o saatte devriye de olduğu anlaşılmış olur.

Veri Okuma Hızı: Hızlı ve güvenilir veri okuma özelliği, bekçilerin geçişlerini hızlı bir şekilde kaydetmeyi mümkün kılar.

Proximity Teknolojisi: Proximity teknolojisi, bekçi kontrol sistemlerimizin etkin ve pratik bir şekilde çalışmasını sağlamak için kullanılır.

Kolay Kullanım: Bekçiler anahtarlıklarını sisteme dokundurarak veya yaklaştırarak kolayca geçiş yapabilir.

 Veri Analizi ve Raporlama: Touch memory veya proximity teknolojileri ile elde edilen veriler, detaylı analiz ve raporlama ile güvenlik yönetimine değerli bilgiler sağlar.

Otomatik Raporlar: Sistem, belirli periyotlar da otomatik olarak raporlar oluşturarak güvenlik personelinin işini kolaylaştırır.

Geçiş Zamanları ve Bölgeler: Sistem, bekçilerin geçiş zamanlarını ve belirlenen bölgelere olan giriş-çıkışlarını analiz eder, güvenlik yönetimine daha fazla kontrol sağlar.

Bekçi takip sistemlerinin kullanılmaması durumunda işletmeler çeşitli sorunlarla karşılaşabilir.

1.Bekçi Kontrolünün Eksikliği

2.Her hangi istenmeyen bir  Olay Anında Hızlı Müdahalenin Zorluğu (yangın, hırsızlık vb.)

2.Güvenlik Zafiyetleri ve İstismar Riski

3.Geçiş Kontrolünün Zayıflığı

4.Kayıt Tutma ve Raporlama Eksikliği

5.İspat Edilebilirlik Sorunları

Bekçi takip sistemleri, bu gibi sorunları en aza indirerek işletmelerin güvenlik standartlarını yükseltir ve güvenlik stratejilerini daha etkili hale getirir.

Bekçi kontrol sistemimiz, pratik ve ekonomik çözümler sunarak işletmelerin güvenliğini artırmalarına yardımcı olur.

Sunduğumuz çözümler, güvenliği bir adım öteye taşımanın kolay ve etkili yollarını sunar.

Sizde sitenizin, fabrikanızın veya kurumunuzun güvenliğini bir üst seviyeye taşımak isterseniz www.polimek.com.tr sitemizi ziyaret edebilir veya 0232 328 16 45 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

 

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.