Ara
Close this search box.

5030B X-Ray Cihazı ve Bagaj Arama Sistemleri

Çanta Tipi X-ray Cihazları

Ürün Hakkında

X-ray cihazları kontrol ve güvenliği sağlamak için havaalanları, alışveriş merkezleri girişleri, konser salonları gibi pek çok lokasyon da kullanılır.

İçerisinden geçen çanta veya bagajın içeriğine göre operatöre uyarı verir.

Silah, bıçak, patlayıcı vb. maddelerin takibinin dışında aynı zamanda, firmalarda dışarıya olabilecek kaçakları önlemek amacıyla da kullanılır.

5030 cm X-ray cihazının tünel ölçüsüdür.

160 Kw lık bu x-ray cihazının görüntü kalitesi diğer cihazlara göre çok daha kuvvetlidir.

Çok dilli işletim sistemi; otomatik yerleşik test ve kendi kendine teşhis özellikleri ile donatılmış x-ray bagaj arama cihazı, güvenlik tehditlerine göre oldukça etkili bir çözüm sunar. Smartguard x-ray cihazının  10.000 saatin üzerinde çalışma kapasitesi vardır.

Güvenli erişim anahtarı ve enerji tasarruflu tasarım, x-ray cihazının kullanımını daha güvenli ve çevre dostu hale getirirken, tek tuşla kapatma özelliği kullanıcı dostu bir deneyim sunar.

Smartguard x-ray baj arama  cihazı uyuşturucu ve patlayıcı maddelerin tespiti için özel olarak tasarlanmış olup tehdit uyarıları ve malzeme sınıflandırma yeteneklerine sahiptir.

Uluslararası standart konfigürasyonları içerir ve ağa bağlanabilir özellikte olup geniş bir kullanım yelpazesine hitap eder.

Tarih ve saat göstergesi ile kullanıcılara daha fazla bilgi sunar. X-ray cihazının 38mm’lik penetrasyon yeteneği ve organik madde çözünürlüğü ile çeşitli malzemelerin detaylı bir şekilde incelenmesini sağlar.

Ayrıca, 1-120 mm aralığındaki organik madde çözünürlüğü, 1-60 mm aralığındaki gri tonları ve karışım çözünürlüğü, GB15208.1-2005 gereksinimlerini karşılayan etkili bir malzeme çözünürlüğü sunar.

Smartguard x-ray cihazının 100kg’a kadar taşıma kapasitesi ile güvenli ve hızlı bir tarama sürecini destekler.

X-ray çanta arama cihazının işletim sistemi Windows XP, işlemci ise Intel Celeron 2.60-2.70GHz’dir.

500GB sabit sürücü ve 2GB depolama kapasitesi mevcuttur.

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.