Ara
Close this search box.

Tofaş AR-GE Geçiş Kontrol Projesi

TOFAŞ AŞ AR-GE DEPARTMANLARININ KONTROLÜNÜ TURNİKELİ GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ İLE GERÇEKLEŞTİRİYOR.

1968 yılında kurulan Tofaş, Türkiye’nin hem binek otomobil hem de hafif ticari araç üreten tek otomotiv şirketidir.

Müşterileri için en iyi değeri ve mobilite çözümlerini geliştiren Türkiye’ deki yerli lider otomotiv şirketi Tofaş, aynı zamanda ürettiği araçların yedek parçalarının her zaman güncel teknolojiden ileride olması, yedek parça ömürlerinin artması ve ileriye dönük en az hata oranı ile üretim yapabilmesi için otomobilin her ince ayrıntısı için ar-ge ve ür-ge departmanlarını kurmuştur.

Kırktan fazla üretim bölümündeki ar-ge ve ür-ge alanlarına kendi personeli dahil olmak üzere yetkisiz kişilerin bu alanlara geçişlerini engellemek adına ise POLİMEK ELEKTRONİK’ i tercih etmiştir.

Ar-ge giriş kapıları için boy tipi turnikeler üzerine monte edilen kart okuyucular ile personellerin üretim alanlarında geçirdikleri süre hesaplanmaktadır.

Ar-ge girişlerine monte edilen wiegand protokollü proximity kart okuyucular, tüm kart okuyucuların bağlandığı geçiş kontrol panelleri ve geçiş kontrol yazılımından oluşan sistem ile yaklaşık 5.000 personelin üretim alanlarına geçişleri ve vardiyaları takip edilmektedir.

Tofaş’ın tam boy turnikeler ile de desteklemiş olduğu geçiş kontrol sisteminde çalışanların takibi kolayca yapılmakta olup, insan kaynakları departmanın istediği veriler kolaylıkla sağlanmaktadır.

Geçiş kontrol sistemleri bir çok noktada hayatımızı kolaylaştırmaktadır özellikle çalışan sayısının yüksek olduğu yerlerde, geçiş kontrol sistemlerine daha çok ihtiyaç duyulmaktadır.

Geçiş kontrol sistemleri kartlı, parmak izli, yüz tanımalı ve termometreli olarak tercih edilebilir ayrıca bu sistemleri turnikelerle beraber kullanarak daha verimli bir uygulama sağlanabilir.

 

 

Grup 1

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.