Ara
Close this search box.

Birleşmiş Milletler X-Ray Cihazları ve Dedektör Çözümleri

Polimek Elektronik Birleşmiş Milletler ( United Nations ) Onaylı Güvenlik Sistemleri Tedarikçisi !

Libya, Tunus ve Sudan Birleşmiş Milletler tüm ofisleri koli, paket ve çanta aramalarını Smartguard markalı  x-ray çanta / paket arama sistemleri ile yapıyor..

En büyük hedeflerimizden biri Türk ürünlerinin kalitesini  tüm dünyaya tanıtmak..

Bu bağlamda ihracat departmanımızın yürüttüğü başarılı projeler kapsamında; Ortadoğu’da yaptığımız çözüm ortaklıkları ile kontrol, güvenlik ve otomasyon ürünlerimizin bir çoğu Libya, Sudan, Mısır, Katar, Kuveyt, Tunus, Dubai, İsrail, Umman gibi pek çok ülkede kullanılmaktadır…

Libya’lı çözüm ortaklarımız ile gerçekleştirmiş olduğumuz proje kapsamında; Libya, Tunus ve Sudan’da bulunan tüm Birleşmiş Milletler ofislerinde; Smartguard markalı üst arama metal dedektörleri ve x-ray paket ve çanta arama cihazları kullanılmaktadır.

Çözüm ortaklarımızın kurulumunu yapmış olduğu x-ray cihazlarına gerekli destek uzak masaüstü bağlantısı ve görüntülü aramalarla sağlanmıştır.

X-ray cihazlarında el tipi çanta kontrolü yapılacağı için en küçük boy  x-ray cihazları tercih edilmiştir, organik-inorganik ayrımı yapabilen ve patlayıcıları tespit edebilen bir 140 kwlık x-ray cihazları kullanılmıştır.

Göç idareleri ve sınır kapılarında tercih edilen x-ray cihazlarının ve üst arama metal dedektörlerinin tüm kalite belgeleri mevcuttur.

 

 

Grup 1

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.