Ara
Close this search box.

Günümüzde iş dünyasında verimliliği artırmanın ve operasyonel süreçleri kolaylaştırmanın yolu, doğru teknolojik çözümleri kullanmaktan geçiyor. İşte bu noktada, sizlere Polimek olarak 30 yıllık deneyimimizle geliştirdiğimiz özel PDKS (Personel Devam Kontrol Sistemi) yazılımımızın avantajlarını ve diğerlerinden ayıran özelliklerini aktarmak istiyoruz.

Şekil 1: Personel Listesi
Şekil 2: Personel Ekleme
PDKS Yazılımı nedir?

PDKS yazılımları personel devam kontrol sistemi ile kullanılan, personelin işe giriş ve çıkış saatlerinin takibinde ve bu saatlere göre hazırlanan, puantaj hesabına ışık tutan yazılımlardır.
PDKS yazılımından alınabilen raporlar firmaların ihtiyaçlarına, şube sayılarına, personel sayılarına, vardiya sayılarına göre değişkenlik gösterebilir.

Aslında kısaca PDKS yazılımı, terminaller içerisinde bulunan personel giriş çıkış verilerinin yazılım içerisinde şirketinize özel parametreler ile işlenerek puantaj raporlarının ve bordroya esas olan raporların kısa sürede ve kolay bir şekilde hazırlanmasını hedeflemektedir.

Şekil 3: Puantaj Hesapla
Şekil 4: Ascii Rapor
Neden Polimek PDKS Yazılımı?
  1. Esnek ve Geniş Kapsamlı Raporlama: PDKS yazılımımız, personelinizin işe giriş-çıkış saatlerini takip ederek, bu saatlere göre detaylı puantaj raporları hazırlar. Bu raporlar, şube sayısı, personel sayısı ve vardiya düzenine göre özelleştirilebilir yapıdadır.
Şekil 5: Durum Raporu
  1. Çok Yönlü Yazılım Seçenekleri: İhtiyaçlarınıza ve şirket ölçeklerinize uygun olarak yazılımlarımızı PDKS Small, PDKS Standart ve PDKS Professional olarak sınıflandırdık
  2. Erişilebilirlik ve Kolaylık: Masaüstü, web tabanlı ve mobil versiyonlarımız sayesinde, istediğiniz yerden personel takibinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  3. Çalışma Saatleri Ayarlama: Günlük çalışma saatiniz 7:30 saatten farklı olsa bile bu özellik ile aylık toplam çalışma saat hesaplamanızda herhangi bir karışıklık olmadan yazılım, tam otomatik bir şekilde çalışmaya devam eder.
  4. Özelleştirilmiş ve Kısıtlanabilen Yetkilendirme Sistemi: Uygulamayı kullanan kullanıcılar arasında gizliliği sağlamak adına görebilecekleri personelleri ve yapabilecekleri işlemleri kısıtlayan özelleştirilmiş kullanıcı yetki sistemi ile verilerinizin gizliliğini ve güvenliliğini sağlayabilirsiniz.
  5. Excel Üzerinden Rapor Alabilme: PDKS Excel listeleri ile tüm raporları Excel formatında alabilir; istenilen alan seçimleriyle kendi raporunuzu hazırlayabiliriz.
  6. Çalışma Planı ve Takvimi Oluşturma: Çalışan bazlı takvim üzerinde vardiya ve tatil tanımlamaları yapabileceğiniz ekran sayesinde personel bazlı olarak vardiya eklenebilir.
Şekil 6: Çalışma Takvimi
  1. İzin ve Fazla Mesai Talep-Onay Sistemi: Çalışanlarınızın izin ve fazla mesai taleplerini yazılım üzerinden alıp, şirketinize özel tanımlayabileceğiniz onay sürecinden geçirerek takvim üzerinden takip edebilir, fazla mesai nedenlerini girebilirsiniz. Aylık, yıllık fazla mesai nedenleri ve izinler için rapor çıktısı alabilirsiniz. (Opsiyonel)
Şekil 7: Yıllık İzin
  1. Yasal Uyumluluk ve Güvenlik: Haftalık ve yıllık yasal çalışma saat limitlerini takip ederek, yasalara tam uyum sağlar. Ayrıca, iki vardiya arasındaki dinlenme sürelerinin takibini de yapabilirsiniz.
  2. Entegrasyon Kolaylığı: Netsis, Mikro, Eta gibi popüler bordro uygulamalarıyla otomatize edilmiş entegre çalışabilme yeteneği ile süreçlerinizde kesintisiz bir veri akışı sağlar.
  3. Kendi Bünyemizde Üretilen Donanımlarla Entegre ve Tam Otomatik Yazılım: Hem yazılım hem de donanım için tek bir sağlayıcıdan hizmet almanın rahatlığı, herhangi bir sorun veya ihtiyaç durumunda hızlı ve etkili çözümler sunmamıza olanak tanır.
Firmanız İçin Üst Düzey PDKS Yazılımı

Bu yazılım, sadece bir zaman takip sisteminden daha fazlasını sunar. İşletmenizin insan kaynakları ve puantaj işlemlerini sadeleştirirken, aynı zamanda yasal uyumluluk ve verimlilik açısından size avantajlar sağlar. Eğer iş süreçlerinizde verimliliği artırmak, zaman ve kaynak tasarrufu yapmak istiyorsanız, Polimek PDKS yazılımı tam size göre.

Polimek PDKS yazılımı, esnek yapısı, geniş özellik yelpazesi ve kolay entegrasyonu ile işletmenizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Yeni nesil bir personel devam kontrol sistemi arıyorsanız, bizimle iletişime geçin ve işletmeniz için en uygun çözümü birlikte keşfedelim. Günümüz iş dünyasında, başarının anahtarlarından biri de doğru teknolojiyi seçmektir. Polimek PDKS ile bu anahtarı elde edin ve işletmenizin potansiyelini en üst düzeye çıkarın. İşletmenizin her aşamasında size destek olacak, yazılım ve donanım entegrasyonunun sunduğu avantajları maksimize edecek bir çözüm arıyorsanız, Polimek ile iletişime geçin. İşletmenize özel çözümlerimizle, geleceğin teknolojisini bugünden yaşayın.

Şekil 8: Organizasyon Şeması
Şekil 9: Kayıt Düzeltme

Teklif İste

Polimek PDKS Yazılımını ücretsiz denemek için demo talebi oluşturunuz.

Entegre Çalıştığımız Programlar

PDKS Ücretsiz Demo Talep Formu

Bu formu göndererek, gizlilik politikamızı okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.